Qui Som

Darrere de FacturaMúsica

El projecte Factura Música és un grup empresarial del sector musical que ofereix un servei integral de gestió i representació de músics i professionals del món de la música.

Factura Música és el representat de l’artista o grup, i s’encarrega de dur a terme totes les gestions necessàries perquè l’esdeveniment es dugui a terme, incloent les gestions administratives amb l’Agència Tributaria, la Tresoreria General de la Seguretat Social i la resta d’administracions públiques.

El projecte Factura Música neix de la necessitat de gestionar activitats musicals del seu creador Edmon Bosch, violoncel·lista, i el seu soci Daniel Ritort, advocat. Aquesta simbiosi entre el món de la música i el món empresarial i legal ha dut a Factura Música en la posició en la que es troba.

Malgrat els casos que han protagonitzat algunes pseudocooperatives al món de la música, Factura Música, que no es una cooperativa de facturació ni cooperativa de cap tipus, es un exemple per la seva professionalitat. Des dels inicis, hem apostat per facilitar als músics i empreses la part més feixuga del món musical, com és la gestió administrativa, la facturació, els tràmits amb els organismes públics, etc.

Oferim una web online amb una atenció telefònica i via e-mail personalitzada durant 7 dies les 24 hores.

Totes les gestions son telemàtiques i amb pocs minuts es pot elaborar un expedient i en poc menys de mitja hora és el que sol trigar l’equip de Factura Música a validar-lo.

Actualment la nostra manera de treballar és molt senzilla, disposem d’una web online on poder tramitar els expedients oferint una màxima efectivitat i rapidesa de la mà de les noves tecnologies. Aquesta web ofereix també un alt nivell de feedback entre nosaltres i el músic, podent consultar de manera online, en qualsevol lloc i en qualsevol moment, l’estat dels seus concerts.

ritort harmonics

Close